Affärssystem

När du väljer nytt affärssystem är det viktigt att det har rätt funktionalitet för din verksamhet och att det bygger på en modern teknisk plattform.

Ett bra affärssystem ska dessutom vara lätt att förstå och enkelt att arbeta med.

Det system Netic arbetar primärt med heter Pyramid och är inriktad på att fungera bäst mot små- och medelstora företag. Ett system som alltså är som gjort för den region Netic befinner sig mitt i, med kontoret på Malmövägen i Värnamo.

Vi på Netic tror att det blir nödvändigt med affärssystem när ett företag börjar växa. Du vill inte lägga för mycket tid på administration. Affärssystemet hjälper dig att hålla reda på lager, fakturering och sådana saker, så du själv kan ägna dig åt det du är bäst på.

Att det är just Pyramid Netic arbetar med hänger delvis ihop med att det är lätt att programmera i och göra specialanpassningar för kunden. Netics stab av programmerare finns där som back up när det behövs.

Kontaktpersoner

Per - profilbild

Per Svensson
VD

+46(0)370-61 58 31
per.svensson@netic.se

 

Vi hjälper er med

Pyramid affärsystem

PUNCHIN - Stämplingssystem

Cirrus CRM-system

Anpassningar

Pyramid

Ett affärssystem för dina önskemål

Med en välutvecklad funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt möter vårt affärssystem Pyramid den nya tidens behov inom ekonomi, information och verksamhetsstöd. Pyramid har funnits på marknaden i drygt 20 år och utvecklingen har alltid varit kundstyrd.
Målgruppen är mindre och medelstora företag inom många olika branscher.
Som kund har du mycket stora möjligheter att bygga ett standardsystem som svarar mot just dina önskemål och behov!